Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.1°C 14m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Nyårskonsert på teatern

Vi noterar att en Wienersensemble med sångsolister ger nyårskonsert på Landskrona Teater.

Torsten Östergrens Wienerensemble och solister Ann Roach (sopran), Kalle Leander (tenor) samt Niclas Nyman (accordeon), Alexandra Mirocka (cello), Bengt Erik Skantz (klarinett) och Per Tholin ger fem nyårskonserter i Skåne och Halland.

Annons
 

Wienerensemblen har under åren haft engagemang i bland annat i Malmö, Göteborg Köpenhamn, Bäckaskogs slott, Wien, Stockholm och Oslo. Ensemblen har även framträtt både i radio och på tv. Under nyårskonserten spelar de verk från opera och musikaler samt musik från bland annat Österrike, England och Italien: Strauss, Léhar, Puccini, Kalmán och Lloyd Webber.

Arrangörer är Landskrona Musik & Teater – en del av Riksteatern samt Landskrona Kammarmusikförening.

Nyårsafton ges på nyårsafton klockan 15-17.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser