Annons

Caretakersmöte i Landskrona

Den svenska delegationen som deltog i det internationella CEI-mötet i Aalborg i somras kommer till Puls Arena.

I morgon har alla Landskronabor med miljöintresse chansen att delta i ett möte med fokus på just vår världsomspännande miljö.

Annons
 

CEI som står för Caretakers of the Environment bildades för över 30 år sedan och har alltsedan dess anordnat internationella miljökonferenser för lärare och elever från hela världen. Den svenska avdelningen CEIse bildades 1990 av Ingrid Adolfsson och Birgitta Norden som för övrigt varit president för hela den internationella delen i 10 år.

De svenska mötena har fram tills nu hållits i Lund men imorgon,  tisdag den 13/12 kommer mötet att vara på Puls Arena i Landskrona klockan 18:30. Bland annat kommer de tre elever som deltog i det internationella mötet i Aalborg i sommar, att berätta om vad de fick vara med om där.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser