Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.7°C 12.7m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Häljarpare i Småkronorna

Freddy Roslund i samband med femnationersturneringen i USA i början av november.  Foto: Glenn Gervais.

Freddy Roslund i samband med femnationersturneringen i USA i början av november. Foto: Glenn Gervais.

Vi noterar att Häljarpsonen, 17-årige Freddy Roslund, är uttagen till Småkronornas elitcamp.

Annons
 

Svenska Ishockeyförbundet genomför en elitcamp för U18-spelare i Upplands Väsby dagarna innan jul och med bland de 34 uttagna talangerna finns den Lejonetfostrade forwarden Freddy Roslund som nu spelar i Malmö Redhawks.

Syftet med Svenska Ishockeyförbundets campverksamhet är att identifiera och utveckla landets mest talangfulla ungdoms- och juniorspelare. Utbildningen är såväl praktisk som teoretisk inom ämnena: individuell teknik, individuell taktik, hockeyatletism, näringslära, tävlingslära, fair play och respekt samt landslagens spelidé. På elitcampen spelas också tre matcher. Målet är att deltagarna skall bli medvetna om vad som krävs av dem för att bli elitspelare.

Freddy  Roslund debuterade nyligen i Småkronorna i samband med en femnationsturnering i Plymouth, Michigan, USA.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser