Annons

Pärsson lämnar BoIS – Ekvall stannar

Erik Pärsson har beslutat sig för att inte fortsätta i BoIS. Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se

Erik Pärsson har beslutat sig för att inte fortsätta i BoIS.
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se

På tisdagskvällen meddelade BoIS via sin hemsida att mittfälltskuggen Måns Ekvall förlängt sitt kontrakt med Landskrona BoIS. Samtidigt står det klart att anfallaren Erik Pärsson lämnar klubben för spel i högre divisioner.

Annons
 

Måns Ekvall började sin säsong i BoIS någorlunda bra. Men i och med cupmatchen mot Malmö FF så fick han ett lyft och efter det så har han varit en av lagets absolut viktigaste spelare på mittfältet.
– Det ska bli ett mycket spännande år och jag hoppas jag kan vara en av dem som går i spetsen för laget. Mitt självförtroende har blivit mycket bättre, säger Måns Ekvall på klubbens hemsida.

En betydligt tråkigare nyhet är att Erik Pärsson lämnar klubben. Med 17 mål på 22 matcher i den randiga tröjan 2016 så var han en stor anledning till att BoIS sånär lyckades ta sig till en kvalplats. På BoIS hemsida står att han har fått ett erbjudande från en klubb högre upp i seriesystemet.
– Jag har trivts mycket bra i BoIS och hade gärna stannat kvar men när jag fick det här anbudet nyligen så ville jag tacka ja till detta, säger han på hemsidan.

Klart är också att Fredrik Gunnarsson lämnar BoIS.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser