Annons
Fredagen den 21:e januari
2.2°C 9.7m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Jättepaketet öppnas på söndag

Plötsligt stod det bara där - ett stort rött paket.

Plötsligt stod det bara där – ett stort rött paket.

I söndags morse dök det upp i korsningen vid Rådhustorget och Östergatan i Landskrona. Ett stort rött paket med guldsnöre och en dörr utan handtag.

Annons
 

”Vem vill du ge Landskronas smartaste, smidigaste och förmodligen största julklapp till?”. Det står på skylten som pryder det stora röda paket som under söndagsmorgonen dök upp i korsningen vid Rådhustorget och Östergatan i Landskrona.

På paketets ena sida anas en dörr, men utan handtag, och på skylten intill går det att läsa att den ska öppnas på söndag och att den då innehåller en julklapp värd 5000 kr.

Bakom idén med paketet står Landskronasamverkan, som nu ger allmänheten möjligheten att ge bort julklappen till någon man tycker förtjänar den.
– Tanken är att julklappen ska ges till någon som gjort något speciellt, eller är speciell för någon. Julen handlar om att tänka på andra, att ge, och det vill vi ge möjlighet till med den här julklappen, säger Sebastian Swärd, projektledare för Landskronasamverkan.

För att nominera en person skickar man ett SMS till 0730 12 19 30. Man ska skriva personens namn och telefonnummer, samt en kort motivering om varför man vill ge julklappen till just den personen. Att nominera kostar precis som ett vanligt SMS.
– På söndag klockan 14.00 ska paketet öppnas och då avslöjar vi vem som ska få göra det, så det gäller att vara på plats, säger Sebastian Swärd.

Julklappen är värd 5000 kr, men fram till söndag är paketet tomt. Enligt Landskronasamverkan ska julklappen passa alla och vara enkel att använda.
– Det är en riktigt schysst klapp, avslutar Sebastian Swärd som redan nu kan berätta att nomineringarna strömmar in.

Julklappen öppnas alltså på söndag kl. 14.00 i samband med evenemanget ”Jul i Landskrona”.
Hela programmet för ”Jul i Landskrona” finns på landskronasamverkan.se/jul.

En kommentar till "Jättepaketet öppnas på söndag"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Massor av julfirande i helgen

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser