Annons

Lovande atleter lyfter mot London

Albin Leo, Hanna Brodin och Alvin Broman tre lovande tyngdlyftare med London i sikte. Foto: Marie Brodin

Albin Leo, Hanna Brodin och Alvin Broman tre lovande tyngdlyftare med London i sikte. Foto: Marie Brodin

3-5 december åker tre av Landskrona Atletklubbs lovande tyngdlyftare för att delta i en stor internationell ungdomstävling i London, Phoenix Open.

Annons
 

I samband med UEM som hölls i Landskrona förra sommaren 2015 med Landskrona Atletklubb och Svenska tyngdlyftarförbundet som arrangörer knöts det nya kontakter och därmed en inbjudan till London.

– Det är roligt att vi kan åka iväg med våra ungdomar på större tävlingar då de lägger ner mycket tid och energi på sin träning, säger Patrik Helgesson.

Efter många och långa träningspass under hösten bär det nu äntligen av till London för Albin Leo, Hanna Brodin och Alvin Broman.
– Det är med stor förväntan de tre ungdomarna åker till London för att tävla och våra två ledare Patrik och Amanda är minst lika förväntansfulla, säger Marie Brodin.

– Kanske kommer de sätta nya personbästa, kanske lyckas de ta hem en medalj men framförallt kommer de att ta med sig nya erfarenheter som de alltid kommer att bära med sig, säger Marie Brodin.

– Tack till LAKs styrelse som tror och satsar på våra ungdomar och tack Teamab som valt att gå in som sponsor och gjort denna resa möjlig. Lycka till i London!, avslutar Marie Brodin.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser