Annons

Hassling uttagen till Nordiska Juniormästerskapen

Emil Hassling har ett halvt prisskåp att försvara när det i december vankas NJM i Danmark. När  de nordiska ungdomsmästerskapen avgjorde i Finland i somras knep han två guld, tre silver och ett brons.

Emil Hassling har ett halvt prisskåp att försvara när det i december vankas NJM i Danmark. När de nordiska ungdomsmästerskapen avgjordes i Finland i somras knep han två guld, tre silver och ett brons, lagkappen inräknad.

Landskrona Simsällskaps Emil Hassling är uttagen att representera Sverige vid Nordiska Juniormästerskapen i Kolding, Danmark 9-11/12 2016.  Med sig på tävlingen har Emil sin tränare David Söderstjerna som gör sitt första uppdrag som landslagstränare.

Annons
 

Emil Hassling  är en av 16 juniorsimmare som togs ut till följd av sina prestationer i samband med SM/JSM i Stockholm för ett par veckor sedan.
–  Han lyckades med detta i konkurrens med ett år äldre simmare. Emil gör sitt tredje internationella mästerskap och har tidigare bland annat ett individuellt guld på meritlistan (200 bröstsim) från Nordiska Ungdomsmästerskapen i somras, berättar David Söderstjerna som alltså även han är uttagen som tränare för Nordiska Mästerskapen (NM).

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser