Nya utomhusutställningar på gång

På torsdagen plockades de sista bilderna ner från sommarens utomhusutställning i Teaterparken. Nu kommer nya bilder att sättas upp på ställningarna. Först ut blir flygbilder.
På torsdagen plockades de sista bilderna ner från sommarens utomhusutställning i Teaterparken. Nu kommer nya bilder att sättas upp på ställningarna. Först ut blir flygbilder.
På torsdagen plockades de sista bilderna ner från sommarens utomhusutställning i Teaterparken. Nu kommer nya bilder att sättas upp på ställningarna. Först ut blir flygbilder av Perry Nordeng.

Nu blir fotoutställningar en del av Landskronas stadsmiljö året om.  Vid årets fotofestival var utställningarna i den offentliga miljön ett uppskattat inslag. Nu bygger man vidare på detta och utomhusutställningar med fotografi blir ett kännetecken för Landskrona året runt.

De stora triangulära ställningar som tillverkades inför festivalen och som användes i Teaterparken har flyttats till olika platser runt om i Landskrona och den första utställningen är snart på plats och kommer att kunna ses under vintermånaderna. 

Utställningen består av flygfotografier med motiv från Landskrona, den skånska naturen och andra spännande skånska miljöer. Bakom motiven står flygfotografen Perry Nordeng som under en lång följd av år arbetat med att för olika uppdragsgivare med att dokumentera händelser, byggprojekt och olika miljöer från luften.

Missa inte Landskronit
Vi återkommer med mer information om utomhusutställningen under nästa vecka. Tills dess kan fotoutställningen ”Landskronit” i konsthallen rekommenderas.
– Den visas bara fram till och med söndag, så häng på låset, säger Jens Jentin Lindberg. 
– I morgon lördag bjuder vi på ett extrainsatt arrangemang. Det är fotograf Hans Jonsson som kommer att demonstrera wetplateteknik live på plats. Visning och demonstration av tekniken kommer att ske, klockan 13.00 samt 15.00, avslutar Jens Jentin Lindberg.

Till arkivet