Julshow med Christer Sjögren

Den 21 december gästar Christer Sjögren Landskrona tillsammans med Magnus Johansson (till höger) och Marcos Ubeda (till vänster. De bjuder då på julstämning tillsammans med kören Aquarello. Foto: Peter Knutson
Den 21 december gästar Christer Sjögren Landskrona tillsammans med Magnus Johansson (till höger) och Marcos Ubeda (till vänster). De bjuder då på julstämning tillsammans med kören Aquarello.
Foto: Peter Knutson

En av Sveriges största artister, Christer Sjögren, kommer till Landskrona. Han bjuder tillsammans med Magnus Johansson, Marcos Ubeda och kören Aquarello på en spektakulär julshow i Idrottshallen onsdagen den 21 december.

Tidigare år har sångföreställningen I Juletid hållits i Sofia Albertina Kyrka. Men då kyrkan just nu renoveras så har arrangemanget fått lov att flytta på sig till Idrottshallen. Något som arrangören Billy Heil inte har något emot.
– När jag var och kollade in Idrottshallen så blev jag glad. Det är en fantastisk arena som inte liknar någon annan, säger han.

I och med flytten kan han sälja fler biljetter.
– Vi har släppt 1600 biljetter till konserten och det är fler än i Sofia Albertina.

Christer Sjögren behöver egentligen ingen närmare presentation, men hans engagemang, inom inte minst julmusik och andlig musik, borgar för en julkonsert utöver det vanliga.
– Det är fantastiskt att vi lyckts få Christer som gästartist. Det kommer att bli en kväll som Landskronaborna sent kommer att glömma, tror Billy Heil.

Turnén är gigantiskt och redan påbörjad.
– Det blir sammanlagt 64 spelningar och just nu sitter jag i bilen på väg till Borrby. Årets näst sista spelning är den i Landskrona och dagen efter avslutas turnén för i år i Göteborg, avslutar Billy Heil.

Biljetter säljs på Akademibokhandeln i Landskrona samt på juliusbiljettservice.se.

Till arkivet