Tränar för att hedra polis

Fredrik Garpvall, Kajsa Videfors och Marcus Lindgren kommer att genomföra en träning i Landskrona på lördagsförmiddagen för att hedra en omkommen polis.
Fredrik Garpvall, Kajsa Videfors och Marcus Lindgren kommer att genomföra en träning i Landskrona på lördagsförmiddagen för att hedra en omkommen polis.

Imorgon är det på dagen ett år sedan en 25-årig kvinnlig polis omkom och ytterligare en polis skadades allvarligt i samband med en biljakt i Västerbottens län. För att hedra den omkomne polisen kommer på årsdagen av den tragiska händelsen genomföras träningspass runt om i landet, så också i Landskrona.

– Det är ett evenemang som spridits via Facebook, säger Marcus Lindgren som tagit det lokala initiativet till ett träningspass på Crossfit Landskrona.

– Det betyder extra mycket för mig då den polis som överlevde är min kusin som dessutom var gravid vid tillfället. Nu vill vi på gymmet gärna visa vår uppskattning till Polisen och därför också bjudit in poliser från Landskrona och Helsingborg att träna med oss under passet som kommer att starta klockan 10, avslutar Marcus Lindgren.

Till arkivet