Föredrag om Europaspåret

Mattias Schriever-Abeln, Landskronas stads samordnare för utredningsarbetet kring Europaspåret höll i samband med ett frukostseminarium på teatern nyligen för stadens företagare ett föredrag om stadens planer för en Öresundstunnel.
Mattias Schriever-Abeln, Landskronas stads samordnare för utredningsarbetet kring Europaspåret höll i samband med ett frukostseminarium på teatern nyligen för stadens företagare ett föredrag om stadens planer för en Öresundstunnel.
Mattias Schriever-Abeln, Landskronas stads samordnare för utredningsarbetet kring Europaspåret höll i samband med ett frukostseminarium på teatern nyligen för stadens företagare ett föredrag om stadens planer för en Öresundstunnel. I detta redogjordes bland annat för tankarna om en station under Tivoli i Köpenhamn ditt persontrafiken från Europaspåret skulle gå.

Är du nyfiken på hur Landskrona stad resonerar kring Europaspåret, järnvägstunneln mellan Landskrona och Köpenhamn? Eller vill du veta mer om vad Europaspåret är och hur kommunen arbeta för att förverkliga denna vision?
Då ska du bege dig till museet på torsdag den 10 november och lyssna till ett föredrag, ställa frågor och prata med de ansvariga om Europaspåret.

Föredraget: Europaspåret: nästa fasta förbindelse över Öresund?, startar klockan 18.30 den 10/11 på museet.

Till arkivet