Annons

Elektronisk livemusik på Tages

Kjell Ek är promotorn som ska försöka se till att Landskrona får en ny livescen på Tages.

Kjell Ek är promotorn som ska försöka se till att Landskrona får en ny livescen på Tages.

Fredagen den 18 november tar Tages steget ut och öppnar en livescen. Det är Kjell Ek som står bakom OAK promotion som har fixat två band, Train To Spain och Obsession of Time, till nattklubben. Slår det väl ut så fortsätter Tages med livespelningar i februari.

Annons
 

Många har efterlyst en bra livescen i Landskrona och den 18 november slår Tages upp portarna för levande musik.
– Vi ska köra en test och slår det väl ut så kommer vi att köra igång på allvar i februari, berättar Kjell Ek.

De som ska skapa förutsättningarna för en fortsättning är banden Train To Spain och Obsession of Time.
– Obsession of Time är ett renodlat Skåneband medan Train To Spain har medlemmar från såväl Malmö som Göteborg. Gemensamt har de att de spelar elektronisk musik, säger promotorn och menar att det är just sådan musik som kommer att höras från scenen vid en fortsättning 2017.
– Det är viktigt att det är dansant musik. Banden spelar mellan 20 och 23.30 och sedan blir det nattklubb som vanligt, säger Kjell Ek.

De som vill vara ute i god tid och försäkra sig om en biljett till premiären kan fixa en redan lördagen den 12 november.
– Då kommer jag att finnas på Tages och sälja plåtar för en hundring styck, säger Kjell Ek och lovar att det kommer att bli många och bra spelningar framöver om bara publiken vill komma.
– Jag har kontakt med såväl svenska som utländska band som drar mycket folk på andra platser. Därför är jag övertygad om att det kommer att gå bra även i Landskrona.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser