Annons

Freddy uttagen i Småkronorna

Nu vankas det debut i Småkronorna för Freddy Roslund från Häljarp. Något av en landskamp kan man väl också kalla det när Skånes TV-pucklag ifjol matchade mot världens bästa hockeydamer som ett led i Kanadas VM-förberedelser.

Nu vankas det debut i Småkronorna för Freddy Roslund från Häljarp. Något av en landskamp kan man väl också kalla det när Skånes TV-pucklag ifjol matchade mot världens bästa hockeydamer som ett led i Kanadas VM-förberedelser.

Vi noterar att Häljarparen Freddy Roslund står inför sin blågula debut i Småkronorna/Team 18 när det i början av november vankas 5-nationersturnering i Plymouth, Michigan, USA.

Lejonet-fostrade Freddy Roslund, till vardags forward i IF Malmö Redhawks J18 Elit är uttagen i landslaget. Redan på lördag är det samling i Stockholm för Freddy och lagkamraterna i Småkronorna. Nu väntar tio intensiva dagar med resor, träningar och matcher mot Finland, USA, Tjeckien och Schweiz. Landskrona Direkt önskar stort lycka till!

Freddy Roslund

Freddy Roslund

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser