Annons

Unga entreprenörer prisades

Sebastian Swärd och Elin Jönsson från Whyland prisades i Helsingborg. Foto Ateljé Lena.

Sebastian Swärd och Elin Jönsson från Whyland prisades i Helsingborg. Foto Ateljé Lena.

Vi noterar att det blev Whyland från Landskrona som korades till Årets Unga Entreprenör i Nordvästra Skåne i kamp med ett par firmor från Helsingborg.

Annons
 

Priset delades ut av Forza of Sweden som är en organisation som arbetar med unga entreprenörer. Priset bestod av en analys av det prisade företagets styrkor och utvecklingsmöjligheter med GOiview, värt 20.000 kr.

Vinnaren korades under nyligen avverkade HbgTalks. Juryn bestod av representanter från Forza of Sweden samt det nordvästskånska näringslivet. Juryordförande var Michael Fransson, näringslivsdirektör i Helsingborg stad.

Motivering löd:
Årets vinnare har, genom sin strävan om att alltid ligga i framkant i sin bransch och genom att skapa arbetstillfällen, varit en förebild för andra unga entreprenörer. Årets vinnare drivs också precis som Forza of Sweden av att ständigt utveckla sig själv, sina medarbetare och kunder. Företaget visar på en positiv lönsamhetskurva och kännetecknas av att ”man aldrig är bättre än sitt senaste resultat”. Vinnaren som alltid väljer att fråga ”varför” är Elin Jönsson och Sebastian Swärd från företaget Whyland!

– Så himla stort och kul! Vi är såklart jättestolta och glada över utmärkelsen. De tre andra nominerade entreprenörerna är alla grymt duktiga, så det var helt ärligt en riktig överraskning. Forza of Sweden gör ett helt fantastiskt jobb med att inspirera och fostra många unga entreprenörer, så att få en utmärkelse av dem, och dessutom ta emot den på bortaplan känns häftigt. Responsen nu efter har varit enormt så vi passar på att tacka för att gratulationer och hejarop. Varmt tack till alla som varit med och är med på Whylands resa. Denna utmärkelsen tillhör många fler än bara oss två, poängterar Elin Jönsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser