Annons

Spökrunda på höstlovet

Jonny Karlsson och Natahlie Oltner var ute under kulturnatten och gjorde reklam för den kommande spökrundan.

Jonny Karlsson och Natahlie Oltner var ute under kulturnatten och gjorde reklam för den kommande spökrundan.

Knappt har kulturnatten gått av stapeln och 500 personer gästade Galleri Björne på Gamla Kyrkogatan 1. På höstlovet är det dags att öppna portarna igen till den spännande kåken, men då för en spökrunda i Cityidrotts regi.

– Traditionen fortsätter med spökrunda på höstlovet. Denna gång intar vi Björnes Magasin på Gamla Kyrkogatan. Hoppas vi ses där, säger Jonny Karlsson på Cityidrott och berättar att det bli två tillfällen den 3 november som det bjuds in till spökrunda.
– Dels en för skolor klockan 12-15 samt en för allmänheten 16-19.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser