Annons

Samlarobjekt på auktion

Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk ställer fram spännande leksaker som han hoppas ska locka samlare till att bjuda på då det är dags för en ny onlineauktion imorgon, tisdag.

Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk ställer fram spännande leksaker som han hoppas ska locka samlare till tisdagens onlineauktion.

Tisdagens onlineauktion på Skånes Auktionsverk är en höjdare för de som samlar på leksaker och kameror.  En stor modelljärnväg av märket Märklin med tillhörande landskap kommer att ropas ut. Men även tågmodeller och samlarbilar kommer att gå under klubban. För samlaren av kameror kommer säkert filmkameror och vanliga kameror att locka.

Annons
 

– Praktiskt taget alla leksaker kommer från en gigantisk samling. Med anledning av storleken så har vi delat upp den. Här finns mycket för samlaren, säger Joakim Karlsson på Skånes Auktionsverk.

På konstavdelningen kan nämnas en höjdpunkt i form av boken “Dessins pour la Bible” med verk av Chagall. Det finns även målningar av de skånska konstnärerna Erik Cederberg och Johan Johansson samt värmlandskonstnären Thor Fagerkvist.
– Det roliga med våra konstverk är spannet över tid. Här finns en tavla från början av 1700-talet och sedan sträcker sig ropen fram till modern tid.

Som alltid finns det smycken i guld och silver, textilier, möbler och porslin bland de många föremålen som kommer att auktioneras ut på auktionsverkets hemsida imorgon, tisdag med start klockan 18.00.

Vill du ta en titt på objekten så kan du besöka Skånes Auktionsverk på Ringvägen 48 idag måndag mellan klockan 13 och 19.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser