Annons

Daniel Berlin bäst i landet – igen

Daniel Berlin utsågs på tisdagen till Sveriges bästa kock.  Foto: Selfie

Daniel Berlin utsågs på tisdagen till Sveriges bästa kock.
Foto: Selfie

Restaurangvärlden har utsett Kockarnas Kock och Kockarnas Krog 25 år i rad. Drygt 100 kockar i hela Sverige röstar på de fem kockar och fem krogar som de anser vara bäst i Sverige. Och precis som förra året så tog Landskronasonen Daniel Berlin hem det åtråvärda utmärkelsen Kockarnas Kock.

Annons
 

När drygt 100 av de mest namnkunniga kockarna i Sverige fick rösta på de kockar som de anser vara bäst, resulterade det först i 20 nominerade kockar och på tisdagskvällen presenteras vinnaren under en prisutdelning på Operakällaren. Daniel Berlin, som driver Daniel Berlin Krog  i Skåne Tranås på Österlen (som utsågs till Sveriges tredje bästa krog) samt är delägare i Erikstorps Kungsgård.

Här hittar du Svenska Gastronomipriset samtliga vinnare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser