Annons

OnsdagsAkademin firade med champagne

champange

Frimurarnas OnsdagsAkademin firade sitt 10-årsjubileum med föreläsning och provning av champagne och ädla mousserande drycker. Munskänkaren Reine Oscarsson lotsade med illustrerad inlevelse och stor kunskap åhörarna genom konsten att välja rätt bubbel, till rätt pris och rätt tillfälle.

Annons
 

Onsdagsakademins huvudsakliga uppgift är att arrangera intressanta och lärorika föredrag som bidrar till ny kunskap åt medlemmarna i en frimurerisk version av akademiskt ”egoföredrag” med efterföljande diskussion och frågestund. Hela 84 olika föreläsningar och utflykter har anordnas under de gångna 10 åren och långt över 1000-talet medlemmar har fått ta del av föredragshållarnas kvalificerade kunskap och erfarenhet.

OnsdagsAkademins grundare Benny Jönsson tackades för sina insatser under de gångna 10 åren och Reine Oscarsson tackades för sitt intressanta föredrag. Jubileumsåret avslutas med föredrag med titeln ”Nånting ur ingenting” av fysikprofessor Peter Apell den 2 november och traditionell uppskattad gåsamiddag den 12 november.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser