Cupderby på Landskrona IP

Så här såg det ut på Malmö Stadion 2002. Nu är det dags för ett nytt sommarderby mot Malmö FF , denna gång på Landskrona IP.
Så här såg det ut på Malmö Stadion 2002. Nu är det dags för ett nytt sommarderby mot Malmö FF , denna gång på Landskrona IP.
Så här såg det ut på Malmö Stadion 2002.  Nu är det dags för ett nytt sommarderby mot Malmö FF , denna gång på Landskrona IP.
Så här såg det ut på Malmö Stadion 2002.
Nu är det dags för ett nytt sommarderby mot Malmö FF , denna gång på Landskrona IP.

Ikväll klockan 19.00 möter BoIS Malmö FF i svenska cupen. Förutsättningarna inför matchen kan knappast bli bättre. Vädret är perfekt och de båda lagen kommer med vars en vinst i bagaget. Nu hoppas arrangörerna på välfyllda läktare.
– I morse hade vi sålt 3 500 biljetter och av dessa har 1 200 sålts till MFF-supporters, säger Pia Norlin på BoIS kansli.

De båda BoISarna Måns Ekvall och Igor Arsenijevic hoppade in i andra halvlek senast men i matchen mot Malmö får de förtroendet från start.
–  Jag satsar från början på Måns och Igor eftersom det är spelare som kan jobba hårt. Igor kommer att finnas med i boxen medan Måns blir den mer defensive av dem. Men jag vill gärna se en rotation. Sedan lär en utvilad Thierry Zahui komma in under matchens gång, säger BoIS-tränaren Agim Sopi på BoIS hemsida.

Så här ser BoIS startelva ut. Amr Kaddoura – Mikael Dahlgren, Philip Anderson, Viktor Svensson, Oskar Sverrisson – Måns Ekvall, Igor Arsenijevic – Alexander Tkacz, Filip Pivkovski, Jonathan Levi – Erik Pärsson.
Avbytare är Ismael Diawara, Alexander Zaim, Thierry Zahui, Hanson Boakai, Rasmus Alm, Fredrik Gunnarsson, Saber Azizi.

Malmö FF har inte aviserat någon startelva men väl en trupp. Den ser ut som följer.
Johan Wiland, Marko Johansson, Andreas Vindheim, Anton Tinnerholm, Mattias Andersson, Rasmus Bengtsson, Franz Brorsson, Pa Konate, Anders Christiansen, Magnus Wolff Eikrem, Oscar Lewicki, Mattias Svanberg, Tobias Sana, Erdal Rakip, Jo Inge Berget, Alexander Jeremejeff, Markus Rosenberg, Vidar Örn Kjartansson.

Till arkivet