Annons

Sista chansen att se Wollter på scen i Landskrona

I en bearbetad version av Shakespeares Romeo och Julia - för två skådespelare och med en tidstypisk musikensemble, Ensemble Mare Balticum, åker Evabritt Strandberg och Sven Wollter på en kort, exklusiv turné i september. Den 18.e når man Landskrona Teater.

I en bearbetad version av Shakespeares Romeo och Julia – för två skådespelare och med en tidstypisk musikensemble, Ensemble Mare Balticum, åker Evabritt Strandberg och Sven Wollter på en kort, exklusiv turné i september. Den 18:e når man Landskrona Teater.

Än finns det biljetter till Sven Wollter och Evabritt Strandberg som Romeo och Julia på Landskrona teater.

Annons
 

Den 18 september kommer två av landets mest älskade skådespelare Sven Wollter och Evabritt Strandberg till Landskrona tillsammans med Ensemble Mare Balticum.

Som vi tidigare rapporterat blir det något av sista chansen att se Sven Wollter på scen, då han har meddelat att han avslutar sin skådespelarkarriär under 2016.

På regissör, Dag Norgårds kringbyggda skånegård utanför Simrishamn är repetitionerna nu i full gång innan premiären i Ystad om en dryg vecka.

När biljetterna till Göteborgs Stadsteater släpptes härom veckan till de två föreställningarna där såldes dessa slut på 10 minuter. Än finns det emellertid biljetter till föreställningen i Landskrona som är söndagen den 18 september.

Läs mer:

Sven Wollter och Evabritt Strandberg som Romeo och Julia

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser