Annons

Landskronaskytt tog OS-silver

lerduva

Det lär inte bli långa diskussioner när Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation, LISA, ska utse vem som ska få årets guldmedalj för 2016. I helgen tog nämligen Landskronabon Marcus Svensson, som tävlar för Landskrona-Saxtorps Jaktskytteklubb, silver i skeet i OS som avgörs i Rio, Brasilien.

Annons
 

Trots att han var en miss från guldet (i sista skottet) så är han nöjd.
– Först var det besvikelse första tiden att jag inte fick guldet, för jag trodde inte att jag skulle bomma den sista duvan. Men det tog bara några minuter innan jag insett att jag vunnit silvret och det var jädrigt skönt, en jättehärlig känsla, säger han till Svenska Skyttesportförbundet hemsida.

Läs hela intervjun här.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser