BoIS genrepar med DM-kvartsfinal

Det syns tydligt att harmoni råder i BoIS trupp, framför allt på hemmaplan. Nu ska BoIS tränare Agim Sopi försöka se till att liknande glädjescener även kommer att utspela sig på bortaplan. Närmast väntar Oddevold borta på söndag. Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
Det syns tydligt att harmoni råder i BoIS trupp, framför allt på hemmaplan. Nu ska BoIS tränare Agim Sopi försöka se till att liknande glädjescener även kommer att utspela sig på bortaplan. Närmast väntar Oddevold borta på söndag. Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
Det syns tydligt att harmoni råder i BoIS trupp, framför allt på hemmaplan. Nu ska BoIS tränare Agim Sopi försöka se till att liknande glädjescener även kommer att utspela sig på bortaplan. Närmast väntar Oddevold borta på söndag. Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
Får vi uppleva ny BoIS-glädje på IP ikväll? Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se

Det långa sommaruppehållet för BoIS A-trupp är över.
Det är nära nog en månad sedan man senast kunde se Landskrona BoIS på IP, förlust mot Husqvarna 0-1 som sedan följdes av en ny serieförlust mot Utsikten 2-0 på bortaplan. Abstinensen efter en BoIS-match kan botas redan ikväll klockan 19.

BoIS gästas av Torns IF från Lund i DM-kvartsfinal.
 – Vi har tränat ganska hårt nu en veckas tid. Därför passar det bra med en match nu även om vissa spelare kan vara lite slitna efter hårdträningen. Bra också att vi har matchen på hemmaplan med tanke på att vi kan utnyttja den större spelytan, säger BoIS-tränaren Agim Sopi till klubbens hemsida.

Såväl Igor som Rade i truppen.
BoIS mönstrar följande 16-mannatrupp till kvällen match. Amr Kaddoura, Ismael Diawara, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Oskar Sverrisson, Alexander Tkaacz, Philip Andersson, Thierry Zahui, Måns Ekvall, Igor Arsenijevic, Jonathan Levi, Rasmus Alm, Filip Pivkovski, Hanson Boakai, Rade Prica samt Erik Pärsson.

Matchen kan ses som ett genrep inför seriestarten nästa vecka mot Kristianstad, den 21 augusti.

Till arkivet