Annons

Bi och bröst på flottarna

flottaste_flotten_bi

Bi-Happy kallar Oikos sin flotte där man uppmanar besökarna att bli fadder för en bikupa. På flotten finns bin, såväl levande som i flätade i pilträd.

De flyttande trädgårdarna är på plats i vallgraven och röstningen på Flottaste Flotten är igång.

Annons
 

Redan igår klockan 14 lades de första röstsedlarna i valurnan.
Rösta kan man göra till och med klockan 14 imorgon lördag och en timme senare avslöjar trädgårdsjournalisten Gunnel Carlsson från scen vilken av de nio trädgårdsflottarna i vallgraven som fått flest röster och därmed koras till den flottaste. Vinnande flotte får utöver äran, diplom och blommor även delta vid ”Den stora Trädgårdsfesten” på Sofiero som i år firar 20 år och går av stapeln den sista helgen i augusti.

Årets flotta flottar är skapade av:
Trädgårdsidyll, Planteringar utan gränser, Parkenheten, Oikos Community, Hanna Henriksson, Påulander Design/Härliga Under/Royal Design, Hofterups Glasmästeri, Sten Christensen och Landskrona Trädgårdssällskap.

Flottarna finns på plats i vallgraven till och med den 10 augusti.

Läs mer:

Några av stadens handlare har gått samma och på temat rosa och bröst skapat en flotte som ska ses som ett smakprov inför höstens kommande samverkansaktivitet 15 oktober då är det Breast Health Day och Höst i Landskrona.

Några av stadens handlare har gått samma och på temat rosa och bröst skapat en flotte som ska ses som ett smakprov inför höstens kommande samverkansaktivitet 15 oktober då är det Breast Health Day och Höst i Landskrona.

En kommentar till "Bi och bröst på flottarna"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Trädgårdssällskap vann flott

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser