Om sorg i ny kortfilm

Viola Sörensson, Ahmed Tarek Kassem och Kurdi Kara i filmen Lämna Mig Inte.
Viola Sörensson, Ahmed Tarek Kassem och Kurdi Kara i filmen Lämna Mig Inte.
Viola Sörensson, Ahmed Tarek Kassem och Kurdi Kara i filmen Lämna Mig Inte.
Viola Sörensson, Ahmed Tarek Kassem och Kurdi Kara i filmen Lämna Mig Inte.

Låt inte sorgen ta över ditt liv!
Det är budskapet i Kurdi Karas nya kortfilm ”Lämna mig inte”.
– Filmen handlar om en man som har förlorat sin familj i en trafikolycka. Mannen är i djup i sorg och kan inte komma ur den och ensamheten, berättar  Kurdi Kara som utöver att ha skrivit manus även spelar en av rollerna i filmen. I övriga roller ser vi Viola Sörensson och Ahmed Tarek Kassem. Filmen är inspelade i Malmö och regisserad av Hanna Rönér från Helsingborg.

Filmteamet hoppas nu nå ut med ”Lämna mig inte” på höstens filmfestivaler.

 

 

 

Till arkivet