Annons

Gratis fotofestivalpass

I fjol visades fotografier av Olle Ljungström på en av husväggarna i centrum. I år kommer det offentliga rummet att än mer bli en skådeplats för Landskrona Foto Festival. I fjol visades fotografier av Olle Ljungström på en av husväggarna i centrum. I år kommer det offentliga rummet att än mer bli en skådeplats för Landskrona Foto Festival.I fjol visades fotografier av Olle Ljungström på en av husväggarna i centrum. I år kommer det offentliga rummet att än mer bli en skådeplats för Landskrona Foto Festival. Foto: Martin Hegardt

I fjol visades fotografier av Olle Ljungström på en av husväggarna i centrum. I år kommer det offentliga rummet att än mer bli en skådeplats för Landskrona Foto Festival.
Foto: Martin Hegardt

Genom ett samarbete med LSR AB och Landskronahem erbjuds boende i Landskrona och Svalöv även i år fri entré till Landskrona Foto Festival.

Annons
 

Fri entré gäller mot uppvisande av festivalpass. Dessa kan hämtas på biblioteket i Svalöv, Landskrona museum, stadsbiblioteket i Landskrona och Landskronahems kontor.
Festivalpasset innebär fri entré till alla festivalutställningar, visningar och artist talks under perioden 19-28 augusti.

Festivalpasset måste hämtas ut senast 18 augusti. Max två pass kan kvitteras ut per hushåll. Under festivalperioden gäller ordinarie entrépris för alla köp av festivalpass. Fri entré för barn t o m 18 år.

Programmet presenterat
Mer än 150 fotografer ställer ut i ett 20-tal utställningar i Landskrona 19–28 augusti 2016. Mer information om årets festival, utställningar och program: http://www.landskronafoto.org/festival-2016/#FESTIVAL16

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser