Tung förlust för BoIS

Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
Uppdaterad kl. 20.10

BoIS lyckades inte haka på Öster inför sommaruppehållet i söderettan. Söndagens bortamatch mot Utsiktens BK slutade 2-0 till hemmalaget. Resultatet var klart rättvist då Utsikten var betydligt hetare, såväl offensivt som defensivt.

Det var en mycket besviken Agim Sopi som Landskrona Direkt talade med efter söndagens förlustmatch mot Utsiktens BK.
– Vi spelade utan hjärta. Vi var helt enkelt inte där. Framför allt i första halvlek var vi efter våra motståndare. Vi var tvåa på alla bollar, säger han.

Utsikten var framför allt vassa med sina hörnor. Efter tio minuter hade dom redan haft fyra hörnor och i samband med den fjärde kunde Karl Bohm göra 1-0.
Efter en knapp halvtimme var det ytterst nära 2-0 men Mikael Dahlgren lyckades rensa bort bollen på mållinjen.
På tilläggstid kom dock 2-0 genom Jesper Jonasson Westermark.

I andra halvlek var BoIS aningen bättre men hemmalagets ledning var aldrig ohotad. De spelade ett aggressivt försvarsspel som BoISarna inte lyckades spela sig ur.
– Vi talade om att vi också skulle vara aggressiva men det var vi inte. Vi sa också att vi skulle köra hårt på kanterna, både med mittfältarna och ytterbackarna. Men istället envisades vi med att försöka ta oss fram genom mittfältet och då kunde våra motståndare stoppa oss enkelt.

Och som att det inte var eländigt nog så fick Philip Andersson se det röda kortet efter en närkamp med en motståndare.
– Domaren hade inte heller sin bästa dag. Som jag se situationen så var de lika goda båda två. Men istället bedömde domaren att det var en frilägesutvisning.

Agim Sopi vill dock inte ta något från motståndarna.
– Nej, de vinner rättvist för att de är hetare än oss.

Nu väntar ett långt uppehåll innan serien vänder.
– Det kommer perfekt. Nu kan spelarna i lugn och ro rannsaka sig och fundera på vad som kan göras för att vi ska börja vinna igen. 16 dagars ledighet väntar men alla har fått individuella program så att dom är i form när vi kör igång igen, avslutar BoIS-tränaren.

Nästa match för BoIS spelas den 21 augusti då Kristianstad FC gästar IP.

Till arkivet