Nytt formprat och specialvisning i konsthallen

Lena Willhammar samarbetar sedan flera år tillbaka med stjärnkrögaren Daniel Berlin. Tillsammans tar de fram nya produkter i porslin i där känslan för maten och konsten samverkar. Alla produkter formges och tillverkas i små serier i Lena Willhammar studio i Åhus. På torsdag berättar hon mer om sitt samarbete med krögaren från Landskrona när hon gästar konsthallen för en en ny omgång formprat.
Lena Willhammar samarbetar sedan flera år tillbaka med stjärnkrögaren Daniel Berlin. Tillsammans tar de fram nya produkter i porslin i där känslan för maten och konsten samverkar. Alla produkter formges och tillverkas i små serier i Lena Willhammar studio i Åhus. På torsdag berättar hon mer om sitt samarbete med krögaren från Landskrona när hon gästar konsthallen för en en ny omgång formprat.
Lena Willhammar samarbetar sedan flera år tillbaka med stjärnkrögaren Daniel Berlin. Tillsammans tar de fram nya produkter i porslin i där känslan för maten och konsten samverkar. Alla produkter formges och tillverkas i små serier i Lena Willhammar studio i Åhus. På torsdag berättar hon mer om sitt samarbete med krögaren från Landskrona när hon gästar konsthallen för en en ny omgång formprat.
Lena Willhammar samarbetar sedan flera år tillbaka med stjärnkrögaren Daniel Berlin.
Tillsammans tar de fram nya produkter i porslin i där känslan för maten och konsten samverkar. Alla produkter formges och tillverkas i små serier i Lena Willhammar studio i Åhus. På torsdag berättar hon mer om sitt samarbete med krögaren från Landskrona när hon gästar konsthallen för en en ny omgång formprat.

På torsdag är det dags för ett nytt formprat i konsthallen.

I samband med den just nu pågående utställningen  Formgalleriet c/o Landskrona konsthall bjuds det på torsdag kväll klockan 18.30 in till och formprat och specialvisning tillsammans med sex av de utställande formgivarna.

Följande formgivare kommer att medverka vid specialvisningen den 14 juli:

Lena Mirow – Före festen.
Lena Willhammar – Porslinsserie framtagen i samarbete med Daniel Berlin till krogen i Skåne-Tranås.
Annika Göth Nilsson – The power of identity och Patterns of print
Martin Björnson – Cape, Kubb och Kakel
Olov Eriksson – Grapewire
Ola Gillgren – Soundless Light och Big Basket

 

 

Till arkivet