Annons

Agim Sopi varnar för Husqvarna

BoIS tränare Agim Sopi har lätt att hålla sig för skratt. Inte nog med att årets första förlust inkasserades. Erik Pärsson tvingades av plan redan i början av matchen mot Tvååker efter att han blivit nersparkad.

BoIS tränare Agim Sopi höjer ett varningens finger inför morgondagens match mot Husqvarna.

Efter 12 omgångar i söderettan ligger BoIS på förstaplats. Tidigare har de randiga varit det jagande laget men nu är det alltså dom som måste försöka hålla undan. Närmast väntar hemmamatch mot Husqvarna imorgon lördag klockan 16.00. Men trots att BoIS vunnit samtliga sina hemmamatcher i år så höjer tränare Agim Sopi ett varningens finger.

Annons
 

– Det är inte bara att gå ut och vinna. Det kommer att bli oerhört svårt. Det finns inga dåliga lag. Och jag vill inte att de ska smyga sig in någon typ av säkerhet bara för att vi vann mot Kristianstad senast och gick upp i serieledning. Tvärtom. Nu måste vi verkligen vara på tå, säger han.
– Vi pratade mycket om detta igår. Nu är det många som ringer. Det är journalister, agenter och många andra som jagar och här gäller det att behålla fokus, att inte låta sig påverkas av detta utan att istället gå ut och göra det jobb som vi kommit överens om.

Och utan tvekan är det så att Husqvarna är taggade. En seger för dom innebär att de tar ett rejält kliv från lagen i botten av serien. Agim Sopi menar dock att de får ta sina poäng i andra matcher.
– Det är ett bra lag och de borde haft fler poäng än de har idag. Men vi har analyserat dom och försökt hitta deras eventuella svagheter. Dessa ska vi försöka utnyttja.

Tränaren har tillsammans satt upp ett litet delmål och ska det målet uppfyllas krävs en seger imorgon.
– Vi satte upp som mål att ta minst tio poäng i de fyra sista matcherna innan serien vänder. Två matcher är spelade och vi har tagit fyra poäng. Det betyder att vi måste vinna de två sista matcherna innan det är sommaruppehåll.

Avslutningsvis skickar Agim Sopi ut en vädjan till Landskronaborna.
– Jag hoppas att det blir stor uppslutning på IP imorgon. Vi spelar för hela Landskrona och vi är Landskrona. Vi är ett team bestående av spelare, medlemmar, styrelse, supportrar och andra. Tillsammans kan vi fixa detta. Spelarna behöver verkligen känna stödet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser