Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.1°C 14m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

BoIS föll mot Öster

Agim Sopi har alla spelare tillgängliga till helgens bortamatch mot Tvååker,

Agim Sopi är nöjd med spelet men missnöjd med tappade poäng mot Öster.

Trots ett ledningsmål av Rasmus Alm så lyckades inte BoIS få med sig några poäng efter matchen mot serieledaren Öster på bortaplan. Den jämna matchen slutade 2-1 till hemmalaget efter att alla mål kommit i första halvlek.

Annons
 

BoIS var på inget vis sämre än serieledarna Öster när de båda lagen möttes på Myresjö Arena denna soliga lördag. Men fotboll handlar om att göra mål. Och möts två lag med så duktiga försvar så blir det tunt med målchanser. Så såg det ut idag.

Öster började matchen bäst men efter hand tog BoIS över allt mer av spelet. Men så många målchanser skapade inte något av lagen. Därför kom det som en överraskning när Rasmus Alm gjorde matchens första mål efter ett distansskott.
Drygt tio minuter senare kvitterade Öster genom en nick av Robin Östling och bara två minuter senare tog Öster ledningen genom Björn Berglund som, i kamp med BoIS mittförsvar, kunde knoppa in 2-1 till hemmalaget.

Andra halvlek började som den första, med en Österoffensiv och det var mycket nära 3-1 men BoIS lyckades rädda bollen på mållinjen i samband med ett Österanfall.
BoIS kom dock allt mer in i matchen och hade det mesta av spelet. Men Österförsvaret visade sig på styva linan så förutom ett par frisparkslägen så skapades det inte några riktigt heta målchanser

– Det enda som är jobbigt är att vi tappade poäng, säger BoIS tränare Agim Sopi.
– Jag tycker att vi var värda minst en poäng idag men det händer ibland att fotbollen inte är rättvis.

Segern för Öster innebar att dom ryckte i tabelltoppen. Närmast möter BoIS, Prespa Birlik på IP den 20 juni.
– Dom är hjärtligt välkomna till IP. Båda två.. Och alla andra.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser