Annons

Rutinerad hemvändare förstärker Falcons

2010 hade Falcons ett spännande lag och det var i den vevan som Anders Lindberg fick sitt stora genombrott och fick chansen i väldens bästa innebandyliga SSL.

2010 hade Falcons ett spännande lag och det var i den vevan som Anders Lindberg fick sitt stora genombrott och därefter fick chansen i världens bästa innebandyliga SSL.

Vi noterar att backen Anders Lindberg lämnar Svenska Superligan och FC Helsingborg för spel i SST NET Falcons Landskrona IBK.

Annons
 

Efter fem års spel i högsta serien återvänder Anders Lindberg till Falcons och spel i division 1.
– Det känns skönt att vara tillbaka. Falcons har alltid stått mig nära, med många vänner och goda minnen, så när möjligheten kom kändes det som rätt tid helt enkelt, säger Anders Lindberg till klubbens hemsida.

Anders kommer hem igen i ett perfekt läge för oss då vi har föryngrat en del de senaste åren. Detta kommer hjälpa de spelarna som siktar uppåt och kommer höja laget i allmänt med all hans rutin från SSL. Likaså kommer vi detta år lägga ännu större fokus på anfallsspelet och då kommer Anders kvaliteter ännu mer rätt för oss. Förra säsongen var en av våra målsättningar att sätta defensiven för att sen växla upp anfallet, så det passar verkligen perfekt för oss, säger lagets tränare Christian Persson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser