Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

Årets satsning satsar vidare på nytt handelsområde

Mims Invest prisades vid Landskronagalan och siktar nu mot ett nytt handelshus med flera av de stora kedjorna i.

Mims Invest prisades vid Landskronagalan och siktar nu mot ett nytt handelshus med flera av de stora kedjorna i.

I samband med fredagens Landskronagala fick Mårten Mårtensson, vd och ägare till Mims Invest motta priset för ”Årets satsning” i Landskrona för renoveringen av gamla Infarten. Samtidigt passade företagaren på att avslöja sina kommande planer.
– Jag har köpt mark av Christer Olsson (Bromsregulatorn 4) och tänker där uppföra ett handelshus, sa han och berättade att man redan gjort klart med en del hyresgäster där ibland Elgiganten, Jysk, Rusta och Subway. Handelshuset kommer att uppföras på tomten vid Österleden rakt över Coop.

Annons
 

– Mårten Mårtensson har visat sig vara en entreprenör som påtagligt bidragit till att skapa förändringar i positiv bemärkelse för Landskrona, säger kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg.
– Han får saker ur händerna. Det blir något gjort. Nu önskar jag honom lycka till med handelshuset, avslutar Torkild Strandberg.

Motiveringen till Årets satsning löd:
Priset årets satsning går till ett företag som skapat stort värde för staden och som valt att satsa på en gammal klassiker i Landskrona. Nya arbetstillfällen, nya butiker och en välkomnande och fräsch entré till vår stad har vi vinnaren att tacka för.”

En detaljplan för Bromsregulatorn 4 arbetades fram 20102 då Ohlsson På tisdagen sammanträdde stadsbyggnadsnämnden och en av punkterna gällde godkännande av detaljplanen för Bromsregulatorn 4 där Ohlssons AB planerar att bygga ett handelshus med plats för fem större butiker

En detaljplan för Bromsregulatorn 4 arbetades fram 2012 då Ohlssons AB planerade att bygga ett handelshus med plats för fem större butiker på området. En förberedande infart till handelsområdet gjordes då också i rondellen vid Coop.

 

En kommentar till "Årets satsning satsar vidare på nytt handelsområde"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | 40 nya arbetstillfällen till Landskrona

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser