Annons

“Landskronahem säljer ut kronjuvelen”

Delade meningar om försäljningen av Sandvången och Pilängen.

Delade meningar om försäljningen av Sandvången och Pilängen.

Reaktionerna på att Landskronahems styrelse nu överväger en försäljning av Sandvången och Pilängen lät inte vänta på sig.
–  Vi vill stärka Landskronahem och ge Landskronahem en tydlig roll i utvecklingen av hela Landskrona. Den föreslagna affären är helt i linje med detta, och med de ägardirektiv som fullmäktige antagit. Jag ser positivt på den föreslagna affären och att en stor, seriös och långsiktig aktör väljer att investera i Landskrona, säger Torkild Strandberg (L), kommunstyrelsens ordförande.

Annons
 

Anders Karlsson (S) är vice ordförande i Landskronahems styrelse och han är idag mycket upprörd.
– Jag kan för mitt liv inte förstå varför man gått ut med ett brev till hyresgästerna. Vi i styrelsen har fått alla handlingar och de är konfidentiella. Jag tror att de försöker stoppa vår kampanj. Vi får inte säga något medan de talar öppet om såväl köpare som summor. Det är helt upp och ner, säger Anders Karlsson.

Han är dock inte förvånad.
Vi har länge misstänkt att det är Sandvången som ska säljas så jag är inte förvånad. Men jag är fortfarande både ledsen och besviken. Landskronahem säljer ut kronjuvelen i sitt bestånd.

Läs mer:
Landskronahem vill sälja Pilängen och Sandvången

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser