Annons

SM-finalist laddar med bakning på hemmaplan

Tomas Helgesson bakar på hemmaplan.

Tomas Helgesson bakar på hemmaplan.

Som vi tidigare berättat avgörs under kommande vecka vem som blir Årets Bagare 2016. En av finalisterna är Tomas Helgesson från Landskrona och han laddar med bakning på hemmaplan.

Annons
 

I samband med evenemanget Vår i Landskrona den 16 april gästspelar landslagsbagaren Tomas Helgesson på Royal Design. Klockan 12.30 intar Tomas butiken och kommer inför publik att baka och bjuda på sina bästa tips till alla hemmabagare. Och så smakprover såklart.
– Jag ser fram emot att komma hem till Landskrona och det är alltid kul att få dela med sig av sina erfarenheter, säger Tomas Helgesson som just nu tränar för fullt inför SM-finalen.

Thomas Helgesson kommer ursprungligen från Landskrona och är idag chefsbagare på Gateau. Han tog guld i senaste Nordiska Mästerskapen (i lag  tillsammans med Kim Lund och Bedros Kabranian) och är medlem i Svenska bagarlandslaget.
– Vi märker i butiken att det finns ett stort matlagningsintresse. Riktigt duktiga kockar och bagare går idag att liknas med stora artister, så det är jättekul att Tomas vill vara med hos oss den 16 april, säger Caroline Kamph, butikschef på Royal Design.
– Att Landskrona dessutom har en finalist i SM är häftigt, avslutar hon och välkomnar alla till butiken.

Läs mer: Med siktet inställt på Årets Bagare 2016

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser