Annons
Fredagen den 21:e januari
1.8°C 9.7m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Vår i Landskrona

Idag råder aprilväder. Ena stunden regn andra sol. Det är med andra ord vår i Landskrona. Än mer Vår i Landskorna blir det den 16 april men då kan ju regnet hålla sig borta.

Idag råder aprilväder. Ena stunden regn, andra sol. Det är med andra ord vår i Landskrona. Än mer Vår i Landskrona blir det den 16 april men då kan ju regnet hålla sig borta.

Vår i Landskrona är ett nytt evenemang med syfte att samla och lyfta fram det bästa av Landskronas handel och upplevelser.
– En utveckling av den tidigare Våryran, skulle man kunna säga, säger Sebastian Swärd på Whyland som producerar evenemanget.

Annons
 

Lördagen den 16 april fylls butiker, caféer, restauranger och offentliga verksamheter med aktiviteter och erbjudanden.
– Det blir allt från vernissage, bakning med landslagsbagare, köttauktion, glasspremiär, ölprovning, allsång för barn, fiskdamm, workshops, utställningar och gaming, säger Sebastian Swärd och hämtar andan.
– Det är några av programpunkterna under evenemanget som pågår på totalt 43 platser i stan.

Nytt är att det mesta som händer sker inne hos de olika aktörerna. För den shoppingsugne utlovas rabatter och erbjudanden i ett flertal butiker.

Evenemanget arrangeras av Landskronasamverkan som verkar för handel och upplevelser i Landskrona och som är ett namnbyte från tidigare Landskrona City.
– Vi kände en mental exkludering i ordet City. Vi riktar oss till hela Landskrona, alltså även verksamheterna som inte ligger i centrum. Där av namnbytet, säger nytillträdde ordföranden Peter Billquist.

Landskronasamverkan är ett samarbetsföretag som ägs av handel och övrigt näringsliv, fastighetsägarna och Landskrona stad.

Karta över aktiviteter och annat under Vår i Landskrona.

Karta över aktiviteter och annat under Vår i Landskrona.

Det fullständiga programmet för Vår i Landskrona finns på: landskronacity.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser