Annons

Kvinnliga konstfotografer i konsthallen

På Landskrona konsthall visas i år två kvinnliga konstnärer under fotofestivalen. Det är den internationellt etablerade finska konstfotograf Elina Brotherus, som i sina måleriska självporträtt undersöker relationen mellan individ och miljö, både i förhållande till interiör samt landskap.

Elina Brotherus har verkat mycket i Frankrike där den nya upptäckten Dorothée Smith kommer från som i sin tur ställt ut i Finland.
– Smiths arbete kan ses som en observation av konstruktioner, dekonstruktioner, förskjutningar och transformationer av identitet där fotografi blandas med video, hybridkonst och användning av ny teknik, skriver arrangörerna Landskrona Foto i ett pressmeddelande.

Annons
 

Läs mer:
Fotofest både ute och inne

En kommentar till "Kvinnliga konstfotografer i konsthallen"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Irländsk fotografi står på tur

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser