Annons

Inget försäljning innan den 1 februari

På torsdagsmorgonen låg dimman tät över Sandvången som på sistone varit föremål för spekulationer kring försäljning. Landskronahems ordförande Kenneth Håkansson (-) dementerar dock uppgifterna om att Sandvången eventuellt ska säljas ut, åtminstone innan den 1 februari.

På torsdagsmorgonen låg dimman tät över Sandvången som på sistone varit föremål för spekulationer kring försäljning. Landskronahems ordförande Kenneth Håkansson (-) dementerar dock uppgifterna om att bostadsområdet eventuellt ska säljas ut, åtminstone innan den 1 februari.

I fredags skrev vi om att Landskronahem sålde sin andel på 48 procent i Centrumfastigheter till den andra delägaren HSB Landskrona. En trovärdig källa har gjort gällande att Landskronahem troligtvis även ska sälja ut Sandvången innan den 1 februari. Men detta stämmer inte om man får tro Landskronahems ordförande Kenneth Håkansson (som sitter på ett mandat från Liberalerna).

Annons
 

På frågan om bolaget kommer att sälja ut något mer innan det är dags för ordföranden att svara på Niklas Karlssons (S) interpellation i kommunfullmäktige den 1 februari, svarar han;
– Nej det finns inga styrelsebeslut om försäljning av fastigheter utöver beslutet i december om försäljning av minoritetsposten i Centrumfastigheter till HSB.

De företag som påstods vara intresserade av att köpa Sandvången var Svenska Hus, Rikshem och Victoria Park. Landskrona Direkt har inte lyckats nå företrädare för Svenska Hus och Rikshem. Men Victoria Parks VD, Peter Strand svarar, även om han inte gör saker och ting klarare när vi frågar om de för förhandlingar med Landskronahem.
– Det kan jag varken bekräfta eller dementera, svarar han.
Svaret blir det samma när vi frågar om Victoria Park har något intresse av att etablera sig i Landskrona över huvud taget.
– Jag varken bekräftar eller dementerar det heller, avslutar han.

Läs även:

En kommentar till "Inget försäljning innan den 1 februari"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Ett år i maktens korridor

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser