Annons

81:a gåsamiddagen i Stockholm

gasamiddag_flis2015

För 81:a gången avnjöt medlemmar i Föreningen Landskroniter i Stockholm (FLIS) sin traditionella Gåsamiddag i centrala Stockholm. Lokalen var som de senaste åren Odd Fellow-palatset på Västra Trädgårdsgatan, ett stenkast från Kungens slott. Precis som vanligt sjöngs Skånska Nationernas Madavisa (“Vi har tyad voss hid…”) . Under muntra och nostalgiska samtal avnjöts sedan Gåsen med alla de klassiska tillbehören och smakfullt franskt vin. Måltiden avslutades med äpplekaka och god vaniljsås. De lätt dästa medlemmarna ägnade sedan resten av kvällen åt diskussioner om dagens och gårdagens Landskrona. När snön smälter (?) i mars är det dags för årsmöte med den då 82-åriga föreningen, som också kallats Landskronas Ambassad i Stockholm.

Annons
 

gasamiddag_flis2015b

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser