Loppis på Ven drog in 10 000 till Läkare utan gränser

I lördags arrangerades en loppis till förmån för Läkare utan gränser på Ven. Foto: Eva Pettersson.
I lördags arrangerades en loppis till förmån för Läkare utan gränser på Ven. Foto: Eva Pettersson.

I lördags var det välgörenhetsloppis på Ven. Det var ägarna på Möllebackens Livs som tog initiativ till en loppmarknad där pengar samlades in till förmån för ”Läkare utan gränser”.
– Det var loppisprylar och en tavla av kände venkonstnären, Lasse Johnsson som inbringade pengar, berättar Eva Pettersson som kan glädjas åt att hela 10 000 kronor nu går oavkortat till Läkare utan gränser.
– Det blev en trevlig dag med mycket gemenskap och saker som bytte ägare, med tanke på att vi är 350 bofasta på ön så blev det en stor summa pengar att skicka vidare. Saker som blev över lämnas vidare och får chansen att värma och inbringa pengar i annat välgörande syfte, säger Eva Pettersson och avslutar med att rikta ett tack till arrangör, medverkande och alla som kom och handlade.

Till arkivet