Annons

Om matens betydelse för vårt välbefinnade

pumphuset1509Charlotte Erlanson-Albertsson är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet med fokus på aptit och god hälsa. I nästa vecka föreläser hon på Pumphuset.Maten har blivit betydelsefull för vår hälsa, men kan vi känna vad vi behöver äta för att må bra? Under 99% av människans utveckling har vi svultit – nu har vi överflöd. Hur hanterar vi det? Har vi hjälp av våra gener eller klarar vi det själva?

Charlotte Erlanson-Albertsson är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet med fokus på aptit och god hälsa. Tisdagen den 15/9 kommer hon och lära ut lite knep, vid ett föredrag på Pumphusets konsthall.
För arrangemanget svarar i Borstahusens museiförening och fördraget startar klockan 19.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser