Springaren firade 45

Festligt när Springaren firade 45 år. Foto: Privat.
Festligt när Springaren firade 45 år. Foto: Privat.
Festligt när Springaren firade 45 år. Foto: Privat.
Festligt när Springaren firade 45 år. Foto: Privat.

I lördags firade kvarteret Springaren på Löpargatan 45 år. Dagen var fylld av aktiviteter och började med lekar och tävlingar som följdes upp med prisutdelning på kvällen, där även buffén dukades fram utanför festplatsen. I tältet hade drygt 160 gäster intagit sina platser och här njöt man av tonerna till Johan Nilsson och Louise Östberg i TwiceTime. Ingmar Nilsson höll i allsången fram till kaffet. Kvällen fortsatte i glada vänners lag och barnen njöt så länge dom orkade i denna ljumma augustikväll.

Louise Östberg och Johan Nilsson i TwiceTime svarade för underhållningen. Foto: Privat.
Louise Östberg och Johan Nilsson i TwiceTime svarade för underhållningen.
Foto: Privat.
Till arkivet