Annons
Tisdagen den 7:e december
Dagens namn: Angela, Angelika

Det här sa Gunlög

Landskrona Direkt har fått del av Gunlög Stenfelts tal till Landskrona BoIS.

Landskrona Direkt har fått del av Gunlög Stenfelts tal till Landskrona BoIS.

Ljudanläggningen på Landskrona IP har sedan i söndags varit upp till diskussion. Redan igår utlovade fritidsförvaltningen en funktionskontroll och idag har kommunfullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt, mejlat oss sitt tal så att alla som trodde att hon stod och mimade på innerplan kan få del av vad hon sade. Här följer det:

Annons
 

”Ärade jubilar – Bästa publik
När det stod klart att 100 årsjubileet skulle firas extra idag, var den bästa presenten från Landskrona stad att bjuda alla landskronabor på fri entré.
Det kan se ut som om Landskrona BoIS blev snuvade på en egen present. Men nej för vår tanke är att det är publiken som slutligen bär en match. Så en förhoppning är att besöket idag också skall locka till fortsatta besök och därmed ett gott stöd för vårt lag.
Vi vill rikta ett stort tack till allt arbete Landskrona BoIS lagt ner i vår stad.
Ni har bidragit till att svetsa samman stora delar av våra invånare och man är stolt över att vara BoIS-fans!!!!!
Men ni har också på ett förtjänstfullt sätt höjt Landskronas varumärke.
När man i olika marknadsundersökningar frågar folk i Sverige om något positivt som dom förknippar med staden så ligger svaret Landskrona BoIS på topp.
Men det som inte syns utåt i media är det så viktiga barn- och ungdomsarbetet som klubben bidrar med och där entusiastiska och duktiga ledare lägger ner stora delar av sin fritid.
Så vill vi önska er all framgång framöver, för klubbens skull, för publikens skull och för stadens skull!!!
Så har jag en annan önskan – I Landskrona bor det ca 40 000 invånare, varav hälften är kvinnor. Min önskan, som delas av andra, är snart få se både flick- och damlag – jag är säker på att det skulle ge klubben ny energi!!

Ett fyrfaldigt leve!!!!!”

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser