Annons

Kommunen lovar se över ljudet på IP

Kommunfullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt, höll tal till BoIS och avslutade med ett fyrfaldigt leve, något som inte nådde ut till alla.

Kommunfullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt, höll tal till BoIS och avslutade med ett fyrfaldigt leve, något som inte nådde ut till alla.

Söndagens Idrottsfest på Landskrona Idrottsplats med bland annat veteranmatch samt Landskrona BoIS jubileumsmatch (seger 2-1 mot Örgryte) som grädde på moset, grusades delvis av en usel ljudanläggning.
– Så dåligt har ljudet aldrig tidigare varit, gick snacket på pressläktaren, där spelarnamn och annan information svårligen gick fram.

Annons
 

Problemet har pågått länge menar ett par insändarskribenter.
– Det har dessvärre varit så här nu under många år och trots att BoIS påtalat detta har staden inte blivit färdig att erbjuda publiken en högtalaranläggning som det anstår en av Svensk elitfotbolls stora genom tiderna, skriver bland annat Björn Lind, en gång i tiden ordförande i Landskrona BoIS, som uppmanar staden att omgående agera.

Han får medhåll från Lennart Andersson som rest ner från Stockholm enkom för att övervara jubileumsmatchen.
– Speakerns kommentarer var ohörbara, liksom den kvinnliga politikerns långa hyllning till BoIS (?).

På plats på IP denna sköna söndagseftermiddag var utöver kommunfullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt – som höll kommunens (ohörbara)tal till ”hundraåringen” – samtliga fem kommunalråd. Så kommunen är varskodd om ljudbilden.

– Svenska Fotbollförbundet har godkänt ljudanläggningen för spel i Allsvenskan och Superettan, senast förra säsongen. I år har den testats inför premiären tillsammans med vår leverantör och representanter för BoIS, och har fungerat utan problem tills i söndags. Nu beställer vi en ny funktionskontroll för att, reda ut problemet, säger Tom Sörensson, på kultur- och fritidsförvaltningen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser