Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.8°C 12.7m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Kommunen vill tvångsinlösa Delfinen 15

Sedan den 1 september ifjol har fastigheten Delfinen 15 varit under tvångsförvaltning efter att kommunen förgäves försökt få fastighetsägaren att renovera. På torsdagens kommunstyrelsemöte togs beslutet att gå ett steg längre och tvångsinlösa fastigheten. Något som är mycket ovanligt.
– De sa att utsikterna att få till en tvångsförvaltning var mycket små men det lyckades vi med. Därför hoppas vi att vi även ska kunna få slut på denna affär en gång för alla genom att tvångsinlösa fastigheten, säger Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande.

Idag är det Landskronahem som förvaltar fasigheten och har gjort den beboelig men om det blir de som slutligen tar över ansvaret permanent om allt skulle gå som kommunstyrelsen vill, vet inte Torkild Strandberg.
– Det kan det mycket väl bli men det kan lika bra bli någon annan som tar över fastigheten. Det får framtiden förtälja, avslutar han.

Annons

En kommentar till "Kommunen vill tvångsinlösa Delfinen 15"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Ett steg närmare tvångsinlösning

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser