Annons

Ebbot Lundberg bjöd på Cash-pärlor

De som gillar Johnny Cash och befann sig på Pumphuset på onsdagskvällen fick en högtidsstund. För de som även är fans av The Soundtrack of our lives måtte kvällen ha varit magisk. Bandets frontfigur Ebbot Lundberg var på plats och levererade pärlor på sitt alldeles egna vis inför en fullsatt restaurang.
– Jag har alltid gillat Johnny Cash och därför tycket jag att det skulle vara kul att köra ett gig, sa Ebbot Lundberg innan han tog ton.

Efter drygt två timmars spelande tog sig sångaren tid att skriva autografer och svara på frågor. Utan att avslöja för mycket om inspelningen av TV-programmet Så Mycket Bättre så tror Ebbot Lundberg att det blir en lyckad säsong.
– Jag har fått frågan förr men när jag fick höra att Lill Lindfors och Ulf Dageby skulle vara med kunde jag inte tacka nej. Det var en fantastiskt tid vi hade på Gotland, säger han.

Annons
 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser