Annons

Midsommarfirande

På fredag är det midsommarafton med allt vad det innebär. Sedan urminnes tider har det firats rejält med tivoli ute vid Ulkavallen i Borstahusen och precis som de senaste åren så blir det även knallemarknad i dagarna tre. Dansen kring midsommarstången börjar klockan 13.00 på midsommarafton. För underhållningen på kvällen samt midsommardagen står Good Feeleings och de börjar klockan 19.00 båda dagarna. På platsen arrangerar Borstahusens BK även en bakluckeloppis på söndag mellan klockan 10.00-14.00.

Citadellets koloniförening bjuder in till traditionellt midsommarfirande vid klubbstugan /Scoutboet på midsommarafton. Klockan 10.00 klär de som samlats midsommarstången tillsammans med medtagna blommor och klockan 14.00 blir det dansuppvisning av Verdandi. Därefter är det dags för dans och lek runt midsommarstången.

Annons
 

Även på Larvi koloniområde blir det midsommarfirande. Klockan 14 börjar dansen kring midsommarstången och klockan 20.00 är det dags för Ingvar Fasths orkester att spela upp till dans.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser