IK Wormo F99/00-tjejer föll med uddamålet

Hemmatjejerna dominerade inledningen av första halvlek mot Bjäre United, men saknade skärpan i avsluten. Bjäre kämpade sig in i matchen och tog ledningen med 1-0, kanske inte helt rättvist. En stund senare kunde Wormo’s Elma Demirovic forcera in kvitteringen till 1-1, ett resultat som stod sig till halvtid.
 
Tunga moln och tidvis lätt duggregn kantade matchen och vädret tycktes smitta av sig på Wormospelarna under andra halvlek. Laget agerade allt mer passivt och Bjäre tog också en rättvis ledning och fastställde därmed resultatet till 1-2.
 
Det var mycket besvikna Wormotjejer som tackade desto lyckligare Bjärespelare. Ingen tvekan om att Wormo F99/00 nu är väldigt taggade för att visa vad de går för i nästa match. 
– Vi spelade helt OK första halvlek. Vi rullade boll och pratade. Men i andra tappade vi självförtroendet. Vi hade supermånga chanser men det blev inget av det. Vi blev lite stillastående och så var alla trötta. Vi gav riktigt inte allt vi kunde. Vi kan så otroligt mycket bättre, summerade Elma Demirovic i hemmalaget matchen.


Elma Demirovic t.v. gratuleras av Lucia Ngassoue efter att ha forcerat in kvitteringen.
Foto: Ulf Bjarke


Wormos tränare Stefan Andersson kollar att bollen inte är sunkig.
Foto: Ulf Bjarke

Till arkivet