Måns Back Nilsson hoppar av uppdrag i Hvens Byalag

Den senaste tidens turbulens gällande Ventrafiken och kritiken mot den samma har nu fått konsekvensen att Måns Back Nilsson hoppar av sitt styrelseuppdrag i Hvens Byalag. Han behåller dock sin ledamotsplats i Ventrafikens styrelse.

Det var efter att han som privatperson sammankallat till ett samrådsmöte mellan utvalda venbor och Ventrafiken förra veckan som han fick kritik från en del venbor och nu hoppar av.
– Jag har precis besvarat ännu ett mail som uttrycker stor irritation med mitt agerande i frågan om konflikten mellan Ventrafiken och Venborna. Och bestämt mig för att avgå från Hvens Byalag eftersom det i längden blir för krångligt med intressekonflikten, skriver Måns Back Nilsson på facebooksidan ”Hven, samhällsinformation till Öbor och sommargäster”.

Till arkivet