Annons

Komiker på stadshuset

Det finns det som påstår att en av humorns stora källor finns belägen i Landskrona stadshus. Det låter vi vara osagt men klart är att inte mindre än åtta komiker från Lagom Svensk Entertainment bjuder på Stand up Comedy i stadshuset under Vår Kulturnatt.

På restaurang Bryggan kan man på fredagskvällen från klockan 19.30 låta sig roas av showen – Stand Up 4 the kidz.
– Namnet syftar på att vi samlar in pengar till Barncancerfonden, förklarar Anders Löfberg från Lagom Svensk Entertainment och utlovar gratis inträde.
– Det kommer finnas en mjölkkanna utplacerad och där kommer publiken kunna lägga kollekt  för hur mycket dom tycker att det är värt. Vi hoppas självklart på bra uppslutning så att vi kan samla in mycket pengar till Barncancerfonden, avslutar  Anders Löfberg.

Annons
 

Arrangemanget är en del av Landskrona-Pride.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser