Annons

David Dragisic redo för comeback

För tolfte året i rad arrangeras Malmö Open i Taekwondo i Baltiska hallen.
-Det är en tävling som under åren vuxit till att bli Sveriges största endagstävling med med deltagande föreningar ifrån samtliga nordiska länder samt även, Ryssland, Polen, England, Danmark med flera, berättar Johan Berg, sportchef i Landskrona Taekwondo Akademi som naturligtvis själv skickar en hel drös utövare till Malmö.
I år ställer vi upp med inte mindre än 24 utövare i ålder 7-25år. Det blir lite speciellt i år eftersom jag samtidigt befinner är i Moldavien med U21 landslaget, mitt första officiella uppdrag som ny landslagskoordinator, säger Johan Berg.

Det blir med andra ord första gången som klubbens tre tävlingslag tävlar utan att sportchefen är på plats.
– Jag är inte orolig, vi har rutinerade coacher och ledare på plats som tar han om våra tävlande, bland annat klubbens landslagsman David Dragisic. David och dom andra coacherna tävlar själva på hög internationell nivå så alla våra tävlande i helgen är i trygga händer.

Annons
 

Det har varit tyst om David ett tag är han själv tillbaka på mattan nu?
Han har nyligen gjort comeback efter ett halvårs tävlingsuppehåll och vila. David var ganska sliten efter att ha deltagit på två EM och ett VM under 2013, så han tog en behövlig timeout. Jag åker med honom till Spanish Open i Alicante 4-6 maj. Tar han medalj där så är han klar för senior-VM i Mexiko senare i sommar, avslutar Johan Berg.


Landskrona Taekwondo Akademi växer ständigt och får allt fler aktiva tävlande.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser