Annons

Kycklingbandy efter Påskaspelen

Knappt hann pingisborden plockas ner innan ett glatt gäng innebandyentusiaster från  Landskrona Falcons intog Landskrona Idrottshall på Annandag påsk för att utbyta information och spela innebandy tillsammans.
– Tanken var att anamma konceptet som fotbollsklubbarna har – de kallar det gåsafotboll, vi kallar det Falcons Cup, berättar Lars Persson från klubbens styrelse.

Eftermiddagen började dock med ett möte, där man bland annat diskuterade frågeställningar hur Falcons skall kunna få fler ungdomar i Landskrona med omnejd att börja spela innebandy innan det var dags för en underhållande innebandymatch. Två lag formerades där spelare i alla åldrar deltog – allt från A-lagets kapten, Rickard Jacobsen, till P8-lagets Hugo Persson.
Det blev lång match, över 2 timmar, med mycket skratt och friska fläktar.

Annons
 

Vill du se fler bilder från dagen så rekommenderas ett besök Ulf Bjarkes fina fotoarkiv.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser